ASIGURA UN POTENTIAL MAXIM

Transformă cu noi ideea si provocările afacerii tale, în oportunități.

Servicii pentru creare aplicatii web, creare site prezentare, creare aplicatii mobile si gazduire web in datacenter-ul nostru. In era digitala in care traim, aplicatiile web si mobile devin din ce in ce mai importante in viata noastra de zi cu zi. Iti crestem eficienta, productivitatea si vizibilitatea online a companiei tale prin cele mai bune servicii.

Realizare site Constanta

Websiteuri / Pagini de prezentare / Campanii de prezentare

Soluții complete pentru realizare landing pages, realizare site de prezentare, magazin online și multe altele care se remarcă prin aspectul lor atractiv, funcționalitatea excelentă pe orice dispozitiv și o experiență bună de navigare. Ne adaptăm nevoilor și obiectivelor fiecărui client prin cele mai recente tehnologii și tendințe.

Website de înaltă calitate, creat în totalitate de către noi pentru o prezență online cât mai mare, mentenanță lunară a websiteului pentru actualizari de securitate si conținut al paginilor cât și backup săptămânal pentru a preveni orice problemă.

Aplicatii mobile

Aplicațiile mobile au revoluționat modul în care interacționăm cu tehnologia în viața de zi cu zi. Acestea sunt instrumente puternice și ușor de utilizat care ne permit să avem access la o gamă diversă de servicii si funcționalități direct de pe dispozitivele noastre mobile. O aplicatie mobila bine dezvoltata iti poate aduce numeroase beneficii in relația cu clienții tăi: conectarea directă cu clienții, dezvoltarea unui avantaj competitiv, creșterea vizibilității si multe altele.

Aceste servicii includ: design si dezvoltarea aplicatiei, integrarea noului produs in infrastructura ta de business de la momentul realizarii lui pana la cel al lansarii, livrarea de optimizari si scalari.

Oferim aplicatii scalabile si servicii complete de dezvoltare cross-platform cu functionalitati native pentru iOS si Android, un exemplu de aplicatie pe care o poti testa este Stiri Romania.

Ne asiguram ca vei fi constant informat cu privire la stadiile de dezvoltare colaborând în mod constant cu echipa de dezvoltare/implementare din cadrul companiei.

Dezvoltare aplicatii mobile in Constanta

 

Optimizare SEO si marketing

Este procesul de îmbunătățire a vizibilității unui site web in rezultatele motoarelor de căutare cum ar fi Google, Bing,etc. Oferim promovare in mediul online prin creșterea numărul de vizitatori și a potențialului de conversie prin optimizarea conținutului, aspectul website-ului, structurare corectă a paginilor.

Platforme de comerț electronic – Magazine online

Într-o lume în care cumpărăturile online devin tot mai populare, este o șansă să iți extinzi afacerea din mediul offline in online. Un magazin online îți oferă funcționalități avansate, cum ar fii creare de sisteme de plată securizată, administrarea inventarului in cel mai simplu mod, promovari de produse, prezentare oferte intr-un mod atractiv.

Aplicații web pentru gestionarea afacerii tale

Managementul eficient este esențial pentru succesul pe termen lung. Din fericire, există o mulțime de opțiuni prin care iți poți optimiza afacerea cum ar fi gestionarea stocurilor, comunicarea cu clienții, automatizări si optimizare procese de lucru (documente, etc) pentru a lua decizii informate pentru cresterea si dezvoltarea companiei tale.

Afla mai multe detalii despre importanta unui website si cum te poate ajuta in cresterea afacerii tale, apasa aici.

Cum putem să te ajutăm? Scrie-ne acum!