TRANSFORMĂ CU NOI IDEEA SI PROVOCARILE AFACERII TALE, îN OPORTUNITĂȚI

Asigură potențialul maxim pentru afacerea ta prin serviciile noastre de realizare website si aplicatii mobile / aplicatii web.

Servicii pentru creare aplicatii web, creare site prezentare, creare aplicatii mobile si gazduire web in datacenter-ul nostru. In era digitala in care traim, aplicatiile web si mobile devin din ce in ce mai importante in viata noastra de zi cu zi. Iti crestem eficienta, productivitatea si vizibilitatea online a companiei tale prin servicii profesionale.

Realizare site Constanta

Websiteuri de ultimă generație

Soluții complete pentru realizare site de prezentare Constanta, magazin online, campanii de promovare și multe altele care se remarcă prin aspectul lor atractiv, funcționalitatea excelentă pe orice dispozitiv și o experiență bună de navigare. Ne adaptăm nevoilor și obiectivelor fiecărui client prin cele mai recente tehnologii și tendințe.

Toate site-urile web sunt create în totalitate de către noi pentru o prezență online cât mai bună, beneficiezi de mentenanță lunară a websiteului pentru actualizări de securitate, modificări conținut din pagini cât și backup săptămânal pentru a preveni orice problemă.

Dezvoltare Aplicatii mobile

Aplicațiile mobile au revoluționat modul în care interacționăm cu tehnologia în viața de zi cu zi. Acestea sunt instrumente puternice și ușor de utilizat care ne permit să avem access la o gamă diversă de servicii si funcționalități direct de pe dispozitivele noastre mobile. O aplicatie mobila bine dezvoltata iti poate aduce numeroase beneficii in relația cu clienții tăi: conectarea directă cu clienții, dezvoltarea unui avantaj competitiv, creșterea vizibilității si multe altele.

Aceste servicii includ: design si dezvoltarea aplicatiei, integrarea noului produs in infrastructura ta de business de la momentul realizarii lui pana la cel al lansarii, livrarea de optimizari si scalari.

Oferim dezvoltarea de aplicatii mobile scalabile si servicii complete de dezvoltare cross-platform cu functionalitati native pentru iOS si Android, un exemplu de aplicatie pe care o poti testa este aplicatia mobila Stiri Romania.

Ne asiguram ca vei fi constant informat cu privire la stadiile de dezvoltare colaborând în mod constant cu echipa de dezvoltare/implementare din cadrul companiei.

Dezvoltare aplicatii mobile in Constanta

 

Realizare site Constanta

Realizare site Constanta

Ai o afacere in Constanta si ai nevoie de realizarea unui website? Realizăm site-uri web pentru promovarea afacerii tale in mediul online. In mediul digital oamenii caută pe Google pentru a găsi practic orice și orice. De la răspunsuri la întrebări până la produse și servicii din apropiere. De aceea este benefic să aveți un website realizat profesional de către echipa noastră.

Incercam sa va oferim cele mai bune solutii pentru realizarea unui website personalizat cu un design unic si funcționalități utile pentru a nu pierde nici-un client cum ar fi: formular de contact, buton mesaj WhatsApp, afișare hartă și multe altele.

În plus față de realizarea site-ului oferim servicii adiționale esențiale. Cu opțiunile noastre de înregistrare domeniu, găzduire web premium pe SSD, actualizare conținut și mentenanță website. Cu aceste servicii adiționale, vă oferim o experiență completă și lipsită de probleme pentru dezvoltarea și menținerea site-ului.

Dezvoltare aplicatii web pentru gestionarea afacerii tale eficient

Dezvoltare aplicatii web pentru gestionarea afacerii tale eficient

Avem experienta pentru dezvoltarea de aplicatii web de la zero, adaptate pentru nevoile clientului intr-un mod eficient. Poti beneficia de un API care poate accesa si sa utilizeze date din alte aplicatii, servicii sau sisteme, fara a fii nevoie sa se cunoasca toate detaliile interne intr-un mod securizat. Astfel permitand dezvoltarea rapida a aplicatiilor si integrarea diverselor servicii.

Diferenta dintre un site web si o aplicatie web consta in functionalitatile pe care o aplicatie web le are unde poti sa efectuezi diferite sarcini interactive specifice sau sa accesezi servicii complexe cu functionalitati avansate decat la un site web obisnuit.

Aplicațiile noastre web transformă experiența clienților din industria restaurantelor, facilitând plasarea și urmărirea comenzilor în timp real. Prin integrarea unui sistem de tracking, oferim o imagine detaliată asupra stadiului comenzilor, contribuind la eficientizarea proceselor interne și sporind satisfacția clienților.

Pe lângă restaurante, dezvoltăm aplicații web personalizate pentru diverse sectoare. În industria medicală, optimizăm procesele pentru o gestionare mai eficientă a informațiilor critice. În sectorul logistic, oferim soluții pentru managementul resurselor, iar în domeniul financiar, abordăm fiecare proiect cu atenție la detalii și angajament în livrarea de produse de calitate.

Iti oferim cele mai bune servicii dezvoltare web pentru acest tip de platforme, te asteptam la o discutie sa vorbim despre cum putem optimiza procesele din afacerea ta.

Realizare magazin online Constanta - Platforme de comerț electronic

Realizare magazin online Constanta - Platforme de comerț electronic

Într-o lume în care cumpărăturile online devin tot mai populare, este o șansă să iți extinzi afacerea din mediul offline in online. Un magazin online îți oferă funcționalități avansate, cum ar fii creare de sisteme de plată securizată, administrarea inventarului in cel mai simplu mod, promovari de produse, prezentare oferte intr-un mod atractiv.

Optimizare SEO si marketing

Optimizare SEO si marketing

Este procesul de îmbunătățire a vizibilității unui site web in rezultatele motoarelor de căutare cum ar fi Google, Bing,etc. Te ajutăm să urci în primele pozitii ale motoarelor de căutare pentru căutari relevante afacerii tale. Iți optimizăm potențialul de conversie al conținutului, aspectul din website și structurarea corectă a paginilor.

Durata optimizarii SEO pentru un site poate varia semnificativ de la cateva saptamani pana la cateva luni in functie de mai multi factori. Este important sa intelegi ca optimizarea SEO nu este un proces cu rezultate imediate, ci mai degraba un efort constant de a imbunatati calitatea continutului si structura site-ului pentru motoarele de cautare.

Consultanta webdesign Constanta

Consultanta webdesign Constanta

Iți oferim consultanta dacă crezi că website-ul tău nu generează trafic cât ar trebui sau nu apare in motoarele de căutare. Prin experiența noastră îți explicăm de ce ai nevoie de un website nou, trecem prin toti pașii de analiză detaliată pentru proiectul tău. Primești detalii pentru fiecare problemă întălnită pe websiteul vechi și cum poți îmbunătății aceste puncte slabe. Îți oferim detalii să înțelegi audiența specifică pentru site-ul tau.

Dacă vrei să îmbunătățești performanța site-ului tău web, trebuie să iei în considerare realizarea unui site nou sau optimizarea celui vechi. Un design modern și atrăgător poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește experiența utilizatorilor, site-ul tău poate deveni mai ușor de navigat și poate atrage mai mulți vizitatori. Află mai multe despre importanta unui design nou pentru websiteul tău.

Mentenanta si administrare website

Mentenanta si administrare website

Echipa noastră asigură funcționarea corectă și securitatea site-ului dumneavoastră, efectuând actualizări periodice si monitorizând amenințările de securitate. De asemenea, beneficiați de backup al datelor de pe site cât și actualizarea paginilor cu conținut nou.

Cum putem să te ajutăm? Scrie-ne acum!