TRANSFORMĂ CU NOI IDEEA SI PROVOCARILE AFACERII TALE, îN OPORTUNITĂȚI

Asigură potențialul maxim pentru afacerea ta prin serviciile noastre de realizare website si aplicatii mobile.

Servicii promovare online, creare aplicatii web, creare site prezentare, creare site web personalizat, creare magazin online, creare aplicatii mobile si gazduire web in datacenter-ul nostru. In era digitala in care traim, aplicatiile mobile si cele web devin din ce in ce mai importante in viata noastra de zi cu zi. Iti crestem eficienta, productivitatea si vizibilitatea online a companiei tale prin servicii profesionale.

Dezvoltare Aplicatii mobile

Aplicațiile mobile au revoluționat modul în care interacționăm cu tehnologia în viața de zi cu zi. Acestea sunt instrumente puternice și ușor de utilizat care ne permit să avem access la o gamă diversă de servicii si funcționalități direct de pe dispozitivele noastre mobile. O aplicatie mobila bine dezvoltata iti poate aduce numeroase beneficii in relația cu clienții tăi: conectarea directă cu clienții, dezvoltarea unui avantaj competitiv, creșterea vizibilității si multe altele.

Cauti un dezvoltator aplicatii mobile in Constanta? Serviciile noastre includ: design si dezvoltarea aplicatiei, integrarea noului produs in infrastructura ta de business de la momentul realizarii lui pana la cel al lansarii, livrarea de optimizari si scalari.

Oferim realizare aplicatii mobile scalabile si servicii complete de dezvoltare cross-platform cu functionalitati native in iOS si Android, un exemplu de aplicatie pe care o poti testa este aplicatia mobila Stiri Romania.

Ne asiguram ca vei fi constant informat cu privire la stadiile de dezvoltare colaborând în mod constant cu echipa de dezvoltare/implementare din cadrul companiei.

Dezvoltare aplicatii mobile Constanta
Realizare site

Realizare website cu tehnologii moderne

Soluții complete pentru realizare site de prezentare, magazin online, campanii de promovare și multe altele care se remarcă prin aspectul lor atractiv, funcționalitatea excelentă pe orice dispozitiv și o experiență bună de navigare. Ne adaptăm nevoilor și obiectivelor fiecărui client prin cele mai recente tehnologii și tendințe.

Cauti realizarea unui site profesional?

Daca apreciati calitatea si va doriti doar ce este mai bun, cu siguranta nu suntem cea mai scumpa optiune pentru crearea de site-uri web. Echipa noastra se angajeaza sa ofere dezvoltare site web de calitate superioara, realizat cu atentie si rezistent in timp.

Beneficiati optional de o interfata de administrare, mentenanta lunara pentru actualizari de securitate, modificari continut si backup saptamanal.

 

Realizare website

Realizare website

Ai o afacere si vrei să te faci remarcat online cu un website profesional? Investind in serviciul de realizare website poți obține un avantaj distinct asupra concurenței, unde numeroase afaceri pot avea caracteristici similare, un site bine realizat devine instrumentul tău de diferențiere. Această prezență online nu numai că te conectează cu potențiali clienți locali, dar deschide și uși către o audiență națională sau internațională.

Soluții de top pentru realizare site

 • Optimizare avansată – realizare site responsive pe orice dispozitiv, iar viteza de încărcare va fi otimizată pentru o experiență fluidă.
 • Interacțiune directă – integrare buton WhatsApp sau chat live pentru a facilita discuțiile cu potențialii clienți direct pe site.
 • Localizare eficientă – afișarea interactivă a hărții cu locațiile tale, ajutând clienții să te găsească ușor.
 • Vizibilitate pe Google – beneficiati gratuit de optimizare SEO on-site pentru rezultate bune în căutări.

Pachetul nostru complet include:

 • Înregistrare domeniu – asigurăm înregistrarea de domenii personalizate pentru afacerea ta.
 • Găzduire premium – beneficiezi de găzduire web pe SSD în propriul datacenter.
 • Actualizare conținut – ne ocupăm de actualizarea conținutului din website și de mentenanța lui.

Servicii disponibile

 • Servicii creare site prezentare Constanta
 • Realizare site corporate
 • Servicii design site
 • Dezvoltare site custom

Ne poți contacta simplu si rapid pentru a obține o estimare de timp sau pentru mai multe informații despre serviciile web.

Realizare magazin online - Platforme de comerț electronic

Realizare magazin online - Platforme de comerț electronic

Într-o lume în care cumpărăturile online devin tot mai populare, este o șansă să iți extinzi afacerea din mediul offline in online. Un magazin online îți oferă funcționalități avansate, cum ar fii creare de sisteme de plată securizată, administrarea inventarului in cel mai simplu mod, promovari de produse, prezentare oferte intr-un mod atractiv.

Optimizare SEO si marketing

Optimizare SEO si marketing

Este procesul de îmbunătățire a vizibilității unui site web in rezultatele motoarelor de căutare cum ar fi Google, Bing,etc. Te ajutăm să urci în primele pozitii ale motoarelor de căutare pentru căutari relevante afacerii tale. Iți optimizăm potențialul de conversie al conținutului, schimbăm și optimizam aspectul la website și îți structurăm corect paginile pentru o utilizare ușoară.

Durata optimizării SEO la un site poate varia semnificativ de la cateva saptamani pana la cateva luni in functie de mai multi factori. Este important sa intelegi ca optimizarea SEO nu este un proces cu rezultate imediate, ci mai degraba un efort constant de a imbunatati calitatea continutului si structura site-ului în motoarele de cautare.

Consultanta webdesign Constanta

Consultanta webdesign Constanta

Iți oferim consultanta dacă crezi că website-ul tău nu generează trafic cât ar trebui sau nu apare in motoarele de căutare. Prin experiența noastră îți explicăm de ce ai nevoie de un website nou, trecem prin toti pașii de analiză detaliată. Primești detalii la fiecare problemă întălnită pe websiteul vechi și cum poți să îmbunătești aceste puncte slabe. Îți oferim detalii să înțelegi audiența specifică și cum poți optimiza vizitele în conversii.

Dacă vrei să îmbunătățești performanța site-ului tău web, trebuie să iei în considerare realizarea unui site nou sau optimizarea celui vechi. Un design modern și atrăgător poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește experiența utilizatorilor, site-ul tău poate deveni mai ușor de navigat și poate atrage mai mulți vizitatori. Află mai multe despre importanta webdesignului.

Mentenanta si administrare website

Mentenanta si administrare website

Echipa noastră asigură funcționarea corectă și securitatea la website, efectuând actualizări periodice si monitorizând amenințările de securitate. De asemenea, beneficiați de backup al datelor din site cât și actualizarea paginilor cu conținut nou la cerere.

Cum putem să te ajutăm? Scrie-ne acum!