Colocare servere în datacenter

Colocare servere si echipamente într-un datacenter cu tehnologie de ultimă generație din Constanța.

DE CE SĂ NE ALEGI IN COLOCAREA SERVERELOR TALE

Datacenter Constanta

In data centerul propriu Webnet Solutions minimizam costurile si impactul asupra mediului prin instalarea de echipamente cu un consum redus de energie, amprenta minimă a clădirii, materiale de construcții cu emisii scăzute pentru un centru de date verde (GREEN DATACENTERS). Îti putem reduce semnificativ costurile de colocare servere sau alte echipamente, asigurându-ți o infrastructura de inalta performanță făra a compromite calitatea si securitatea serviciilor tale online.

Monitorizare permanenta colocare servere

Instalare și dezinstalare fizică. Repornire. Monitorizare și alte activități de rutină. Console KVM dedicate

Putere mare disponibila pentru colocare servere

Putere activă disponibilă mare. Putem livra la cerere până la 10kW / rack.

Asistenta tehnica colocare servere

Ai acces permanent la ingineri cu experiență în servicii specifice centrelor de date (remote hands, smart remote hands, instalări și dezinstalări).

Temperatura monitorizata in datacenter

Temperatura și umiditatea din interior sunt garantate conform standardelor domeniului nostru.

Economii durabile. Energie verde.

Pentru a contribui la sustenabilitatea mediului inconjurator si pentru a reduce amprenta de carbon, suntem mandri sa folosim panouri fotovoltaice de ultima generatie pentru a genera o parte din energia necesara functionarii centrului nostru de date. Indiferent daca ai o afacere in plina expansiune sau o organizatie mica care isi doreste sa-si consolideze infrastructura online, ne poti contacta pentru mai multe detalii despre oferte si servicii de colocare servere in Constanta.

Opțiuni de colocare servere

Colocare 1U

€45 / luna
Mărime rack 800 x 1200
Porturi Gigabit 1
Tip colocare Comună
Trafic inclus 5TB
Adrese IP 1 inclusă
Suport Remote Hands 24/7

Colocare 2U

€55 / luna
Mărime rack 800 x 1200
Porturi Gigabit 2
Tip colocare shared 44U rack
Trafic inclus 5TB
Adrese IP 1 inclusă
Suport Remote Hands 24/7

Colocare 4U

€250 / luna
Mărime rack 800 x 1200
Porturi Gigabit 4
Tip colocare shared 44U rack
Trafic inclus 5TB
Adrese IP 1 inclusă
Suport Remote Hands 24/7

Colocare custom

Cere oferta
Mărime rack 800 x 1200
Porturi Gigabit maxim 48 port
Tip colocare full 44U rack
Trafic inclus Necontorizat
Adrese IP Solutie custom
Suport Remote Hands 24/7

Server dedicat Intel Xeon Silver

€150 / luna
Memorie ram 32GB
SSD Storage 2x480GB RAID
RAID Hardware Da
Trafic inclus Necontorizat
Port gigabit Da
KVM Da

Server dedicat Intel Xeon Gold

€350 / luna
Memorie ram 32GB
SSD Storage 2x960GB SSD
RAID Hardware Da
Trafic inclus Necontorizat
Port gigabit Da
KVM Da
Certificare ISO datacenter
Certificare ISO 27001 Sistem de management al securitatii informatiilor eficient, pentru protejarea informatiilor sensibile si confidentiale dintr-o organizatie prin politici, proceduri, procese si masuri tehnice.
Redundanta incorporata
Redundanta incorporata Asiguram disponibilitatea si rezistenta infrastructurii permanenta, fie ca vorbim despre energie electrica, racire sau internet.
Filtrare aer datacenter
Filtrare aer si detectoare fum Mediu controlat pentru a preveni acumularea de praf si particule in aer, iar detectoare de fum sunt esentiale pentru securitatea si protectia impotriva incendiilor.
Monitorizare temperatura datacenter
Monitorizare digitala a temperaturii si umiditatii Monitorizare si mentinere a temperaturii optime pentru toate echipamentele prin alerte si notificari in timp real.
Colocare servere

Beneficii colocare servere in datacenter din Constanta

Serviciile de colocare server in centrul nostru de date poate fi mai rentabilă decât menținerea unui server la birou sau acasă unde costurile de curent și răcire pot fi mai mari. Securitatea este la fel de importanta, monitorizata non-stop prin camere video si porti de control acces. Avem internet cu conectivitate BGP prin 3 provideri pe fibra optica cu legaturi de 1 GBPS, iar datacenterul este protejat pentru caderi de tensiune de un generator diesel backup pentru orice fel de eveniment neprevazut. Echipamentele tale beneficiaza de climatizare controlata profesioanala. Iti oferim suport tehnic pentru upgrade si depanări, suntem alaturi de tine oricand ai nevoie.

  • Servere asigurate prin UPS-uri – Asigură o alimentare stabila si neîntreruptă în caz de avarii sau fluctuații de tensiune, contribuind la mentinerea disponibilitatii serverelor.
  • Timp de functionare – Centrul nostru de date oferă o redundanță de energie printr-o combinație de rețele electrice multiple, un generator diesel și un sistem de rezervă cu baterii.
  • Scalabilitate – Suport in permanenta pentru scalabilitate. In cele mai multe cazuri, va vom contacta in mod proactiv daca utilizarea energiei sau a retelelor creste la niveluri care necesita extinderea serviciilor.
  • Securitatea datelor – Indeplinim numeroase standarde de conformitate pentru diferitele forme si tipuri de date cum ar fi: ISO 27001.
  • Asistenta – Monitorizam si intervenim pentru probleme legate de servere sau pentru problemele de retea.

Pentru ca siguranța și fiabilitatea serviciilor de colocare pe care ți le oferim în fiecare zi să fie la cel mai înalt nivel, investim constant în echipamente și soluții de protecție. Oferim termeni flexibili și un portofoliu mare de opțiuni pentru afacerea dumneavoastră. Va oferim o gamă largă de opțiuni pentru servicii de hosting VPS, gazduirea site-urilor web si domeniilor tale pe internet. Poti alege dintr-o varietate de pachete, inclusiv certificate SSL, capacitate de stocare in cloud si protectie impotriva atacurilor DDoS.

Pe lângă ofertele noastre standard de colocare putem personaliza soluții de colocare la prețuri accesibile, vă rugăm să contactați echipa noastră dacă sunteți interesat de spațiu sau lățime de bandă suplimentară, facilități multiple, închiriere de echipamente, servere dedicate, etc.


INTREBARI SI RASPUNSURI DESPRE COLOCARE SI SERVERE

Ce este un server dedicat?

Un server dedicat reprezintă o soluție de hosting / găzduire web care oferă întregul server exclusiv unei singure entități sau afaceri. În esență, este ca și cum ai avea propriul computer puternic și securizat, dedicat în totalitate site-ului sau aplicațiilor tale. Spre deosebire de găzduirea partajată, unde mai multe site-uri împart aceleași resurse, un server dedicat garantează performanțe excelente, flexibilitate și control complet asupra mediului de găzduire.

Ce inseamna colocare servere?

Colocarea reprezintă o soluție în care tu aduci propriul server sau echipament de rețea și îl găzduiești în facilitățile noastre securizate și echipate tehnologic. Este o soluție convenabilă, eficientă și fiabilă pentru gazduirea site-ului sau al aplicațiilor tale. Indiferent de nivelul tău de cunoștințe tehnice, echipa noastră se va asigura că serverul tău sau echipamentul de rețea vor funcționa optim și vor beneficia de cele mai bune condiții de operare. Alege colocarea serverelor în data centerul Webnet Solutions și bucură-te de toate avantajele unui mediu de gazduire profesionist, care va sprijini creșterea și dezvoltarea afacerii tale online tot timpul.

Se pot inchiria servere in datacenter?

Da, oferim servicii pentru inchiriere server dedicat sau server virtual (VPS). Diferenta principala intre un server dedicat si un server virtual consta in resursele hardware. Un server dedicat este o masina fizica exlusiva pentru un singur client, in timp ce un server virtual este o masina virtuala creata pe un server fizic partajat intre mai multi clienti.

Cum pot reduce consumul de energie al serverului?

Pentru a asigura o utilizare eficientă a consumului de energie, este important să folosiți echipamente eficiente din punct de vedere energetic și să vă asigurați că serverele dvs. sunt utilizate eficient. În plus, o strategie eficace poate implica consolidarea și virtualizarea cât mai mult posibil al aplicatiilor.

Am alte intrebari, pot discuta cu voi?

Bineînțeles! Puteți să ne adresați orice întrebare pe email sau in formularul de contact și vom face tot posibilul să vă oferim un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Cum putem să te ajutăm? Scrie-ne acum!