Datacenter Constanta

00 INTRODUCERE

Folosind tehnologii verzi pentru functionarea datacenterului sustinem "CARBON NEUTRAL COMPUTING"

01 DESPRE NOI

De ce datacenter modular?

Centrele de date prietenoase cu mediul (GREEN DATACENTERS) sunt utilizate de companiile IT cu scopul de a minimiza impactul asupra mediului prin instalarea de echipamente mai putin consumatoare de energie, folosind energie verde. Un centru de date prietenos cu mediu oferă caracteristici și abilități identice ale unui centru de date tradițional, dar utilizează o cantitate mai mică de energie și spațiu; Din acest motiv, centrele de date GREEN DATACENTERS sunt considerate mai ecologice.

02 IDEA

Asigurăm funcționalitate

Cu conectivitate excelentă, securitate fizică, putere de calcul, generatoare diesel, monitorizare 24/7/365, aer condiționat și acces la multe tipuri de monitorizare si management, toate disponibile ca standard.
Platforme de înaltă disponibilitate (High availability) concepute să funcționeze fie ca un singur serviciu, fie ca o ofertă combinată, astfel încât afacerea dvs. să poată beneficia de o fiabilitate crescuta, în afara sediului.
03 MISIUNEA ȘI VIZIUNEA NOASTRĂ

Seriozitate. Profesionalism.

Viziunea WebNet Solutions este de a deveni partenerul preferat, prima opțiune a celor mai multe companii din Romania care aleg să își externalizeze serviciile IT către cea mai bună echipa de profesionisti IT. Fondata în 2006, WebNet Solutions și-a asumat misiunea de a oferi clienților cele mai bune soluții IT și o experiență de business profitabilă, bazată pe înțelegerea nevoilor, proactivitate și eficiență.

04 REZULTATE

Ne mândrim cu performanțe

30%

Reducerea costurilor intr-o maniera cat mai eficienta

Majoritatea companiilor se intalnesc cu nevoia de a diminua costurile, insa cum pot face asta fara sa frustreze angajatii sau sa ia masuri drastice, vizibile pentru public?

99.99%

Funcționalitate

Disponibilitatea ridicată este o caracteristică a unui sistem care își propune să asigure un nivel convenit de performanță operațională, în mod obișnuit timpul de funcționare, pentru o perioadă mai mare decât în mod normal.

Cum putem să te ajutăm? Scrie-ne acum!