Lansare aplicație Știri România

Webnet lansează o aplicatie de tip agregator de știri numită Stiri Romania disponibilă pe platformele Android și iOS. Știri România este o aplicație mobilă gratuită care oferă o experiență completă de citire a știrilor naționale și locale, precum și a blogurilor de ultimă oră din România. Cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, această aplicație adună într-un singur loc toate sursele de știri importante din întreaga țară, astfel încât utilizatorii să poată fi mereu la curent cu cele mai recente evenimente.

Utilizatorii au opțiunea să personalizeze experiența lor de citire și pot adăuga manual alte surse de știri sau blog-uri din afara României prin funcția Fluxuri RSS și prin alegerea modului de afișare a știrilor.

De asemenea, aplicația oferă și o funcție de istoric a articolelor citite, care se actualizează automat și permite utilizatorilor să știe exact ce știri au fost deja citite. Funcția de distribuire permite utilizatorilor să distribuie articole interesante prietenilor prin intermediul rețelelor de socializare sau prin e-mail.

Alte funcții ale aplicației Stiri Romania:
* Dark Mode – Setarea temei pe alb sau negru în funcție de setarea generală a telefonului.
* Sortarea articolelor – ordonarea surselor de știri personalizată sau în ordinea celor mai recente articole publicate.
* Știri locale – posibilitatea de adăugare și afișare știri locale din orice județ din Romania.
* Curs BNR – posibilitatea de afișare a cursului BNR înainte de lista cu articole de citit.
* Salvează articol – dacă aveți nevoie să citiți un articol mai târziu îl puteți salva în lista de Articole salvate.

Descarca de pe Google Play
Descarca de pe App Store