SPAM?

Avem grijă ca mailurile tale să respecte cerintele de securitate si sa nu ajunga in spam!

Cum folosesti adresa de email? Pentru multi utilizatori de email, gazduirea plătită este complet inutila, dar ce se intampla atunci cand aveti documente importante precum facturi, contracte sau alte documente cu informatii sensibile de stocat in adresa de email? In plus, va puteți permite sa pierdeti clienti dacă aveți un email generic si neprofesionist, cum ar fi [email protected] în comparatie cu [email protected] ?

Pe langa profesionalismul pe care îl ofera in a avea propriul domeniu de e-mail, trebuie sa luati in considerare trecerea de la gratis la business. Astfel incat, daca ceva nu merge bine, cineva este acolo pentru a va ajuta.

Există o multime de scenarii legate de e-mail care ar putea cauza daune semnificate afacerii dumneavoastra:

  • cineva fura o parola
  • va sparge e-mailul
  • va uitati parola
  • stergerea tuturor datelor din cont

Veti putea recupera rapid accesul la email si la fisierele asociate acestuia. De ce? Pentru ca platiti pentru un serviciu premium si nu unul gratis.

Mentinerea si sustinerea constantă a găzduirii emailului intern pe un calculator nu numai că vor creste cheltuielile, ci vor crește si probabilitatea infectiilor cu virus, precum si problemele hardware si software. Astfel de probleme ar putea face ca emailul să nu functioneze de la cateva ore la zile sau emailurile trimise să se duca in Spam, motiv pentru care majoritatea companiilor optează pentru planuri moderne de găzduire a emailului.

Găzduirea de email plătită nu este doar avantajoasa dacă și când se întâmplă ceva rău. Este o modalitate ușoară de a obține servicii mai fiabilie si mai eficiente unde scăpați de grija administrării. Nu vă faceți griji nici în privinta datelor de pe contul vechi, le puteți transfera pe adresa nouă în cel mai scurt timp și redirectionarea mesajelor de pe emailul vechi pe cel nou.

Cum putem să te ajutăm? Scrie-ne acum!